• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

CEREMONIA E DIPLOMIMIT

Të nderuar dekanë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”,
 
Kemi kënaqësinë dhe nderin t’ju njoftojmë se, Universiteti i Prishtinës është duke organiz...

Më shumë

Njoftim - Panairi virtual i karrierës - 23 - 24 - 25 Maj 2017

Të nderuar studentë,

Bëni gati CV-në tuaj. Panairi Virtual i Karrierës po afrohet.

Ejani më 23 Maj (e marte) para Rektoratit nga ora 10h deri 15h për t'u takuar me për...

Më shumë

Provimet diferenciale që studentët me Fakultet paraprak jopërkatës duhet t'i nënshtrohen për të vazhduar nivelin Master

Njoftohen studentët të cilët janë rangur në listë në nivelin Master në vitin Akademik 2016/2017 dhe të cilët Fakultetin paraprak nuk e kanë përkatës , se janë të obliguar t'i nënshtrohen provimeve ...

Më shumë

Michael Wardian do të prezentoj “Elite Ultra Runner Guide to Racing and Living”

Njoftohen studentët se me datë 12.05.2017 në ora 10:00 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit, Michael Wardian do të prezentoj “Elite Ultra Runner Guide to Racing and Living” dhe...

Më shumë

Mbledhje për absolventiadë

Njoftohen studentet e vitit të katër Bachelor qe sot me date 11.05.2017 ne ora 15:30 do të ketë mbledhje urgjente me Dekanin e Fakultetit dhe Kryetarin e studentëve që të diskutohet per absolventia...

Më shumë