• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

Universiteti i Prishtinës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Sporteve të Tiranës

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema priti sot në takim zyrtar rektorin e Universitetit të Sporteve të Tiranes, Prof. Dr. ...

Më shumë

Orari përfundimtar i ligjeratave Bachelor dhe Master Semestri veror 2016/2017

Orari përfundimtar i ligjeratave Bachelor dhe Master Semestri veror 2016/2017:Më shumë

Shtyhet afati për regjistrim të semestrit Veror për vitin akademik 2016/2017

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se afati për regjistrim të semestrit veror 2016/17 shtyhet deri më 24.02.2017 .


VËREJTJE: Kandidatët të cilët nuk e kanë reg...

Më shumë

Ditë pushimi - Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

Mbështetur në Ligjin për Festat Zyrtare Nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, si dhe Njoftimin Ref. Nr. 551 datë 14.02.2017 të Ministrisë së Administratës Publike të RKS, ju njof...

Më shumë

Orari i ligjeratave me ndryshime Niveli-Bachelor Semestri veror 2016/2017

Orari i ligjeratave me ndryshime Niveli-Bachelor Semestri veror 2016/2017:

Ligjëratat fillojnë me 15.02.2017(e merkure).

Më shumë