Ndarja e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës

  Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e mbajtur më datë 30. 03. 2017 mori:

  V E N D I M

  I. Për ndarjen e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët i kanë plotësuar kushte e konkursit për vitin akademik 2016/17.
  II. Studentët që janë përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2016/17 duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës me dokumentet si në vijim:

  1. Kopja e letërnjoftimit
  2. Xhirollogaria e bankës-aktive.

  Këshillë Juridike: Studentët të cilët konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultatet e arritura gjatë vitit akademik 2015/16 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës, kanë të drejtë ankese pas publikimit të listave në tabelën e shpalljeve dhe në ueb-faqen e UP-së. Afati i ankesave është 48 orë, përkatësisht fillon nga data 03.04.2017 deri më 05.04.2017 ora 15:00.
  Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit, zyra Nr.2.


  Klikoni këtu për të parë listat e studentëve përfitues të bursës universitare.


Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
301 23 456
7 89 10111213
14 1516 17181920
21 222324252627
28293031123
45678910