REZULTATET E PROVIMIT PRANUES 2012-2013

  REZULTATET E PROVIMIT PRANUES 2012-2013

  Rezultatet e provimit pranues ne Fakultetin e Shkencave Sportive te mbajtur me datë 30.07.2012 dhe 31.07.2012

  Për ti parë rezultatet për meshkuj ju lutem klikoni këtu.
  Për ti parë rezultatet për femra ju lutem klikonikëtu.
   


   Regjistrimi i kandidatëve të pranuar në Fakulteti e Shkencave Sportivedo  do të bëhet  më  07. 8. 2012  prej orës 9:00 - 15:00, në Amfiteatrin e Fizikës së FSHMN-së.

  Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin:
  1. Fletëregjistrimin e plotësuar, i cili merret me rastin e regjistrimit,
  2. Tri fotografi (formati 4.5 x 6 cm), të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.    
  3. Pagesa për një semestër në lartësi prej 50 € për studime të rregullta, respektivisht 250€ për studime me korrespondencë.

  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë, e cila shkarkohet dhe printohet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës.  

   Regjistrim të kandidatëve jashtë këtyre afateve nuk do të ketë, prandaj luten kandidatët e pranuar që t’i përmbahen afatit të lartcekur.
   

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
301 23 456
7 89 10111213
14 1516 17181920
21 222324252627
28293031123
45678910