REZULTATET E PROVIMIT PRANUES 2011-2012

  REZULTATET E PROVIMIT PRANUES 2011-2012 Rezultatet e provimit pranues ne Fakultetin e Shkencave Sportive te mbajtur me datë 25.07.2011 dhe 26.07.2011

  Për ti parë rezultatet për meshkuj ju lutem klikoni këtu.
  Për ti parë rezultatet për femra ju lutem klikoni 
  këtu.

  Regjistrimi i kandidateve te pranuar në  Fakulteti i Shkencave Sportive do te behet më 03. 08. 2011 prej orës 9:00 - 15:00  në Amfiteatrin e Fakultetit Juridik.

  Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin:


  1. Fletëregjistrimin e plotësuar, i cili merret me rastin e regjistrimit,

  2. Tri fotografi (formati 4.5 x 6 cm), të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.

  3. Pagesa për një semestër në lartësi prej 50 € për studime të rregullta, respektivisht 250€ për studime me korrespondencë.


  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë, e cila shkarkohet dhe printohet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës.

  Vërejtje: Regjistrim të kandidatëve jashtë këtyre afateve nuk do të ketë, prandaj luten kandidatët e pranuar që t’i përmbahen afatit të lartcekur.

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
282930311 23
45 67 8910
11 12 1314151617
18 19 20 21 222324
2526272829301
2345678