Sesion Këshillues / Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

  Të nderuar studentë dhe të diplomuar,

  A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ?
  A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se a jeni gati ?

  Nëse po, atëherë :
  Qendra për Zhvillim të Karrierës mban sesionin këshillues / ( video session ) rreth aplikimit on – line, intervistës për punë dhe shumë aspekte të tjera që i`u ndihmojnë gjatë periudhës së aplikimit dhe përzgjedhjes.

  Studentë dhe të diplomuar nga Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit

  Data: 21 Mars 2018 (e mërkurë )
  Ora: 11:00h - 12:00h
  Vendi: Qendra për Zhvillim të Karrierës - QZhK
  Adresa: Biblioteka Kombetare e Kosovës “Pjetër Bogdani“, kati I.
  Moderator: Valmir Lleshaj


  Përfitoni nga mundësija për të zhvilluar shkathtësit tuaj në qasjen ndaj tregut të punës.


  Qendra për Zhvillim të Karrierës - Career Development Centre
  Universiteti i Prishtinës - University of Prishtina


Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
282930311 23
45 67 8910
11 12 1314151617
18 19 20 21 222324
2526272829301
2345678