• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

Afati i Janarit - Orari i provimeve Bachelor dhe Master(me ndryshime)

 Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve në SEMS për Afatin e Janarit mund të bëhet:


Nga data 05.01.2018 deri me datë 12.01.2018 në or...

Më shumë

Shtyhet afati për paraqitje të provimeve Bachelor dhe Master, deri me date 16.01.2018(e marte) ne ora 16:00

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se afati për paraqitje te provimeve shtyhet deri me date 16.01.2018(e marte) ne ora 16:00.


Nga Dekanati

Më shumë

Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2017-2018

Në linkun e poshtëshenuar gjeni konkursin për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2017-2018.

Më shumë

Nënshkruhet marreveshje bashkëpunimi në mes Fakultetit te Edukimit Fizik dhe të Sportit dhe Federates së Hendbollit

Me datë 28.12.2017 është nënshkruar marreveshje bashkëpunimi në mes Fakultetit te Edukimit Fizik dhe të Sportit dhe Federates së Hendbollit.


Më shumë

Studenti Shpejtim Ahmetaj bënë krenarë shqiptarët, fiton titullin kampion bote në “Wako Pro”

 Studenti Shpejtim Ahmetaj i cili ndjek studimet në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit, zhvilloi meçin më datë 16.12.2017  në sallën e sporteve “Karagaq” në qytetin e ...

Më shumë