• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

Komunikimi i rezultateve të provimit nga lënda: Preventiva e lëndimeve në sport

Komunikimi i rezultateve të provimit dhe eventualisht konsultimet nga lënda: Preventiva e lëndimeve në sport, Mbahet më: 26. 06. 2019 ( e mërkure), në ora 13.oo.Prof...

Më shumë

Takim pune për programin e mirëqenies dhe shëndetit

Takim pune për programin e mirëqenies dhe shëndetit nga Fefs Dekani Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi; Prodekani Prof.Dr.Hasim Rushiti e sekretari Gani Ibrahimi dhe prorektorja Prof.Asoc.Dr.Merita Koçinaj-B...

Më shumë

Rezultatet e provimeve Master te Prof.Dr.Hasim Rushiti

Rezultatet e provimeve  Master te Prof.Dr.Hasim Rushiti, afati i qershorit 2019:Më shumë

Provimi nga lënda: ASPEKTET PSIKOSOCIALE NE EF DHE SPORT - Master

Provimi nga lënda: ASPEKTET PSIKOSOCIALE NE EF DHE SPORT do të mbahet me date 21.06.2019 ne ora 11:00.


Prof.Dr.Sadik Krasniqi

Më shumë

Shtyhet provimi në lëndët: Metodat kerkimore ne EF dhe shkencat sportive; Metodat e hulumtimit - Master

Shtyhet provimi në lëndët: Metodat kerkimore ne EF dhe shkencat sportive - Master 2 vjeqar; Metodat e hulumtimit - Master - 1 vjeqar, provimet do te mbahen me date 28.06.2019 ne ora 11:00.
<...

Më shumë