• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

Orari i ligjëratave për semestrin dimëror Bachelor dhe Master të vitit akademik 2019-2020(me ndryshime)

Orari i ligjëratave për semstrin dimëror Bachelor dhe Master të vitit akademik 2019-2020:


Më shumë

Afati i nëntorit - Orari dhe paraqitja e provimeve Bachelor dhe Master

Njoftohen studentet e nivelit Bachelor dhe Master se paraqitjen e provimeve për Afatin e nëntorit mund t'a bëjnë nga data 25.11.2019 deri me datë 29.11.2019 në ora 16:00.


- O...

Më shumë

Dekani i FEFS-it ftohet në cilësinë e moderatorit në Konferencën ICSS 2019- Tiranë, Shqipëri

Dekani i FEFS-it Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi ftohet në cilësinë e moderatorit në Konferencën ICSS 2019 e cila organizohet nga Universiteti i Sporteve të Tiranës, Shqipëri.


Më shumë

Njoftim - Provimi në lëndën: Basketboll/Praktika

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor se provimi pjesa praktike në lëndën: Basketboll mbahet  per date  3 dhjetor ora 14.00:


Asistenti i lëndës,
Dr.Florian ...

Më shumë

Shtyhet provimi në lëndën: Gjuhe Angleze

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor se provimi në lëndën: Gjuhe Angleze  shtyhet per date  3 dhjetor ora 16.30:


Profesori i lëndës,
Prof. Asoc.Dr.Meliha B...

Më shumë