Afati i Janarit - Orari i provimeve Bachelor dhe Master(me ndryshime)

   Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se paraqitja e provimeve në SEMS për Afatin e Janarit mund të bëhet:


  Nga data 05.01.2018 deri me datë 12.01.2018 në ora 16:00 - Bachelor ---> Shkarko orarin e provimeve.

  Nga data 05.01.2018 deri me datë 12.01.2018 në ora 16:00 - Master 2 vjeçar ---> Shkarko orarin e provimeve.

  Nga data 01.02.2018 deri me datë 08.02.2018 në ora 16:00 - Master 1 vjeçar(Trajner sportiv) ---> Shkarko orarin e provimeve.  VËREJTJE:
  - Studentët duhet t'a paraqesin provimin brenda afatit të paraparë, jashtë ketij afati studentët nuk kane mundësi sepse mbyllet sistemi.
  - Brenda afatit të paraparë për paraqitje të provimeve për cdo problem teknik në paraqitjen e provimeve në SEMS kontaktoni Zyrtarin e IT-së.

  Nga Dekanati.


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829303112
3456789
10 11 1213 14 15 16
17 18 19 20212223
24252627282930
1234567