Afati i Prillit (provimi i dytë)

                                                                                              Njoftim

  Njoftohen studentet e nivelit Bachelor dhe Master se me sygjerim te Rektoratit dhe Vendim të KSHM-së së Fakultetit eshte lejuar mbajtja e provimit të dytë për afatin e Prillit.
  Studentet kane te drejte te paraqesin edhe nje provim te dytë qe nuk nenkupton provimin e njejte ne te cilin kane hy paraprakisht dhe provimi duhet te jete i te njejtit vit (ky afat nuk nenkupton likuidimin e provimit te vitit paraprak dhe paraqitje te provimit të vitit tjeter vijues).

  Paraqitja e provimit fillon nga data 10 dhe 11 Maj per te dyja nivelet (Bechelor dhe Master) ndersa provimet do te organizohen sipas ketij orari:
  -    Per nivelin Bachelor do te organizohen me date 12 Maj (e shtune) duke filluar nga ora 10 per te gjitha provimet
  -    Per nivelin Master do te organizohen me date 19 Maj (e shtune) duke filluar nga ora 10 per te gjitha provimet.
  Per shkak te dates dhe kohes se njejte, studentet ne konsultim me profesoret e lendeve do te menaxhojne mbajtjen e provimeve praktike dhe teorike.


  Prodekanja per mesim
  Prof.ass. Shqipe Bajçinca Brestovci


Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789