Afati i qershorit 2 - Orari i provimeve Bachelor dhe Master - me ndryshime

  Paraqitjen e provimeve për Afatin e qershorit 2, studentet e nivelit Bachelor dhe Master mund t'a bëjnë nga data 22.06.2020 deri me datë 25.06.2020 në ora 16:00.


  - Orari i provimeve për Afatin e qershorit 2,

  Shkarko orarin - Bachelor
   
  Shkarko orarin - Master 1 vjeqar

  Shkarko orarin - Master 2 vjeqar
   

   

  VËREJTJE:

  - Studentët në afatin e qershorit 2, mund t'i paraqesin të gjitha provimet.
  - Studentët e nivelit Master fletepagesat e provimeve te paraqitura dhe fletepagesat e padorezuara te semestrit mund t'i dorëzojnë nga data 22.06.2020 deri me datë 25.06.2020 nga ora 09:00 - 12:00, jashte ketij orari nuk do të pranohen sepse duhet të konfirmohen ne SEMS(gjatë dorezimit të fletepagesave studentët duhet te jene te pajisur me maske dhe dorëza).

  - Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda afatit të paraparë, jashtë ketij afati nuk kane mundësi sepse mbyllet SEMS-i.
  - Brenda afatit të paraparë për paraqitje të provimeve për cdo problem teknik në paraqitjen e provimeve në SEMS kontaktoni Zyrtarin e IT-së.
  Nga Dekanati


Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
272829303112
3456 789
10111213 141516
17181920212223
24252627282930
31123456