Afati i rregullt i shtatorit - Orari dhe paraqitja e provimeve Bachelor dhe Master - me ndryshime

  Paraqitjen e provimeve në SEMS për Afatin e rregullt të shtatorit, studentët e nivelit Bachelor dhe Master mund t'a bëjnë nga data 14.08.2020 deri me datë 21.08.2020 në ora 16:00.


  - Orari i provimeve për Afatin e rregullt të shtatorit,

  Shkarko orarin - Bachelor
   
  Shkarko orarin - Master 1 vjeqar


  Shkarko orarin - Master 2 vjeqar  VËREJTJE:

  - Studentët në afatin e rregullt të shtatorit, mund t'i paraqesin të gjitha provimet(lexo Vendimi për plotësim ndryshim    ; lexo vendimin paraprak).
  - Studentët në afatin e rregullt të shtatorit mund t'i paraqesin të gjitha provimet, ndersa afati i shtatorit 1 do te mbahet pasi te perfundon afati i rregullt i shtatorit , studentët mund t'i paraqesin vetem dy provime.
  - Studentët e nivelit Master fletepagesat e provimeve te paraqitura mund t'i dërgojnë në emailin e zyrtarit te sherbimit te studenteve -      master [email protected] jo më larg se me datë 21.08.2020, sepse duhet të konfirmohen ne SEMS ato. Pastaj kur të fillojne te mbahen provimet ju duhet fletepagesat fizikisht t'i doezoni te zyrtari i sherbimit te studenteve - master Blerim Kastrati.
  - Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda afatit të paraparë, jashtë ketij afati nuk kane mundësi sepse mbyllet SEMS-i.
  - Brenda afatit të paraparë për paraqitje të provimeve për cdo problem teknik në paraqitjen e provimeve në SEMS kontaktoni Zyrtarin e IT-së.
  Nga Dekanati


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
31 12 3456
789101112 13
14 1516 17 181920
2122 2324252627
2829301234
567891011