Afati i shtatorit - Orari dhe paraqitja e provimeve Bachelor dhe Master(me ndryshime)

  Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se për Afatin e shtatorit paraqitja e provimeve ne SEMS do te behet sipas ketij orari:

  Bachelor nga data 25.07.2019 deri me date 23.08.2019 ne ora 16:00.

  Master nga data 25.07.2019 deri me date 23.08.2019 ne ora 16:00(per shkak te pushimit, dorezimi i fletepagesave te referentet mund te behet me date 26.08.2019).


  - Orari i provimeve për Afatin e shtatorit:
   

  Bachelor.

  Master 1 vjeçar.

  Master 2 vjeçar.


  VËREJTJE:

  - Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda afatit të paraparë, jashtë ketij afati nuk kane mundësi sepse mbyllet SEMS-i.
  - Brenda afatit të paraparë për paraqitje të provimeve për cdo problem teknik në paraqitjen e provimeve në SEMS kontaktoni Zyrtarin e IT-së.


  Nga Dekanati.


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29 30 3112
3 45 6789
10 11 12 1314 1516
17 1819 20212223
2425262728291
2345678