Afati i shtatorit 1- Orari dhe paraqitja e provimeve Bachelor dhe Master

  Paraqitja e provimeve per studentët e nivelit Bachelor mund te behet deri me date 04.10.2020 ora 16:00.  - Orari i provimeve për Afatin e shtatorit 1:

  Shkarko orarin - Bachelor.

  Shkarko orarin - Master 1 vjeqar.

  Shkarko orarin - Master 2 vjeqar.  VËREJTJE:

  - Studentët në afatin e shtatorit 1, mund t'i paraqesin vetem 2 provime(lexo Vendimi për plotësim ndryshim    ; lexo vendimin paraprak).
  - Studentët e nivelit Master fletepagesat e provimeve te paraqitura mund t'i dërgojnë në emailin e zyrtarit te sherbimit te studenteve -      master [email protected] jo më larg se me datë 02.10.2020, sepse duhet të konfirmohen ne SEMS ato. Pastaj kur të fillojne te mbahen provimet ju duhet fletepagesat fizikisht t'i doezoni te zyrtari i sherbimit te studenteve - master Blerim Kastrati.
  - Studentët duhet t'i paraqesin provimet brenda afatit të paraparë, jashtë ketij afati nuk kane mundësi sepse mbyllet SEMS-i.
  - Brenda afatit të paraparë për paraqitje të provimeve për cdo problem teknik në paraqitjen e provimeve në SEMS kontaktoni Zyrtarin e IT-së.
  Nga Dekanati


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
2829 30311 23
4567 8910
111213 14151617
1819 20 21222324
25262728293031
1234567