Hapja e SEMS për paraqitje të provimeve dhe për regjistrim të Semestrave të vitit akadeemik 2018/19

  NJOFTIM PËR RIHAPJE TË SEMS-it

  Për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit 2019

   

  Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës, të cilët për shkak të pushimit kolektiv të administratës së UP-së, nuk kanë arritur që t’i paraqesin provimet për afatin e shtatorit të vitit akademik 2018/19, se paraqitja e provimeve mund të bëhet nga data 27.08.2019-28.08.2019 në ora 15.00.

  Studentët mund t’i paraqesin vetëm provimet të cilat janë caktuar të mbahen pas datës 28.08.2019 e tutje.

  Rihapja e SEMS, bëhet me kërkesë të Parlamentit të Studentëve.


  Nga RektoratiArkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29 30 3112
3 45 6789
10 11 12 1314 1516
17 1819 20212223
2425262728291
2345678