Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore - bachelor në vitin akademik 2018/2019

  Senati i Universitetit të Prishtinës ”Hasan Prishtina”, shpallë konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore- bachelor në vitin akademik 2018/2019.


  Me rastin e paraqitjes, kandidatët duhet t’i sjellin këto dokumente:
  a) Ekstraktin e lindjes (origjinal), jo me i vjeter se 6 muaj
  b) Dëftesat e të gjitha klasave të shkollës së mesme (origjinal ose të noterizuara),
  c) Diplomën  e kryerjes së shkollës së mesme ose dëftesën e maturës, nëse ka pasur provim të maturës (origjinal ose të noterizuara),
  d) Kopjen e letërnjoftimit,
  e) Fletëparaqitja e plotësuar shkarkohet gjatë aplikimit online nga interneti: Vegza (Linku) për konkurrim online përmes Internetit është: http://apliko.uni-pr.edu
  f) Pagesën prej 2.5 Euro. Forma e pagesës shkarkohet dhe shtypet nga ueb-faqja e Universitetit të  Prishtinës, ndërsa pagesa bëhet në bankë,
  g) Vendimin mbi njohjen e shkollimit jashtë vendit.
  h) Certifikatën mjekësore, e cila merret në Qendren e Mjekesise Sportive
  i) Dy fotografi 6X4

  Paraqitja e dokumenteve zgjatë deri më 17.07.2018 në ora 16.00.


  Apliko online.

  Shkarko konkursin.

  Shkarko kriteret e poentimit sipas rregullores së brendshme të Fakultetit.


  Konkursi.jpgArkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
2930 31 1 2 34
56 7 8 9 10 11
1213 1415161718
19202122232425
262728293012
3456789