Provimet diferenciale që studentët me Fakultet paraprak jopërkatës duhet t'i nënshtrohen për të vazhduar nivelin Master

  Njoftohen studentët të cilët janë rangur në listë në nivelin Master në vitin Akademik 2017/2018 dhe të cilët Fakultetin paraprak nuk e kanë përkatës , se janë të obliguar t'i nënshtrohen provimeve diferenciale për të vazhduar nivelin Master:

  1. Anatomi dhe mjekësi sportive - Prof.Asoc.Dr.Adem Nura - provimi mbahet me datë 21.09.2018 në ora 12:00
  2. Teoria e lëvizjes dhe zhvillimi motorik - Prof.Dr.Hasim Rushiti - provimi mbahet me datë 26.09.2018 në ora 12:00
  3. Metodika dhe Pedagogjia e E.F. dhe Sportit - Prof.Ass.Dr.Shqipe Bajçinca - provimi mbahet me datë 24.09.2018 në ora 12:00
  4. Teoria e trajningut sportiv - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi - provimi mbahet me datë 28.09.2018 në ora 14:00

  Studentet provimet mund t'i paraqesin nga data 17.09.2018 deri me datë 20.09.2018(te shërbimi i studentëve ne Fakultet/Referentet).

  Literatura merret në Fakultet për lëndët përkatëse.

  Studentët mund t'i paraqesin provimet për lëndët e lartëshenuara vetëm në Afatin e Qershorit dhe të Shtatorit për vitin Akademik aktual(2017/2018).


  Shkarko orarin.

  Shkarko fletepagesat.


  Nga Dekanati.Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
27282930311 2
3456 789
10 11 1213 141516
17 18 19 20 212223
24252627282930
1234567