Provimet diferenciale që studentët me Fakultet paraprak jopërkatës duhet t'i nënshtrohen për të vazhduar nivelin Master - Afati i shtatorit 2020

  Njoftohen studentët të cilët janë ranguar në listë në nivelin Master në vitin Akademik 2019/2020 dhe të cilët Fakultetin paraprak nuk e kanë përkatës , se janë të obliguar t'i nënshtrohen provimeve diferenciale për të vazhduar nivelin Master:

  1. Anatomi dhe mjekësi sportive - Prof.Asoc.Dr.Adem Nura - provimi mbahet me datë 05.10.2020 në ora 12:00
  2. Teoria e lëvizjes dhe zhvillimi motorik - Prof.Dr.Hasim Rushiti - provimi mbahet me datë 08.10.2020 në ora 12:00
  3. Metodika dhe Pedagogjia e E.F. dhe Sportit - Prof.Ass.Dr.Shqipe Bajçinca - provimi mbahet me datë 12.10.2020 në ora 12:00
  4. Teoria e trajningut sportiv - Prof.Asoc.Dr.Musa Selimi - provimi mbahet me datë 14.10.2020 në ora 14:00

  Studentet provimet mund t'i paraqesin nga data 28.09.2020 deri me datë 01.10.2020 nga ora 10:00 deri ne ora 12:00(te shërbimi i studentëve Master ne Fakultet/Referentet).


  Studentët mund t'i paraqesin provimet për lëndët e lartëshenuara vetëm në Afatin e Qershorit dhe të Shtatorit për vitin Akademik aktual(2019/2020).  Shkarko fletepagesat.  shtatori.png


  Nga Dekanati.Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
2829 30311 23
4567 8910
111213 14151617
1819 20 21222324
25262728293031
1234567