• Mirësevini!  Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit

    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit është themeluar në korrik të vitit 1979, ndërkohë që punën e ka filluar më 1 nëntor 1979.

Portali universitar

KONFERENCA SHKENCORE PËR EDUKIM FIZIK DHE SPORT - 22 Qershor 2015
  • DATAT ME RËNDËSI
    Afati përfundimtar për dorëzimin e abstrakteve: 15.04.2015
    Pranimi / refuzimi i abstrakteve: 01.06.2015
    Dorëzimi i punimeve të plota: 05 Qershor 2015

Afati i shtatorit - Orari dhe paraqitja e provimeve Bachelor dhe Master(me ndryshime)

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master se për Afatin e shtatorit paraqitja e provimeve ne SEMS do te behet sipas ketij orari:

Bachelor nga data 25.07.2019 deri me date 23....

Më shumë

FEFS organizon konferencë shkencore ndërkombëtare me rastin e 40-vjetorit të themelimit

Ju njoftojmë se Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", me rastin...

Më shumë

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues në nivelin Bachelor(Afati i parë 2019/2020) - FEFS

Në linqet e poshteshenuara gjeni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në nivelit Bachelor - FEFS:

Më shumë

Raporti i komisionit të ankesave

Komisioni për shqyrtimin e ankesave për pranim të studentëve për vitin akademik 2019/2020 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit, me datë 19.07.2018 shqyrtoi, rishikoi dhe vërtetoi saktësinë e...

Më shumë

Lista e aplikantëve me numer të dosjeve dhe emër per orientim ne rezultatet e provimit pranues - Bachelor 2019/2020

Lista e aplikantëve me numër të dosjeve për orientim në rezultatet e provimit pranues - Bachelor 2019/2020:


Më shumë